Visi geriausiai parduodami

Žalioji arbata KARALIŠKA 60g

477158624091

Gamintojas: UAB SKONIS IR KVAPAS

Kilmės šalis: EUROPOS SĄJUNGA

Grynasis kiekis: 60G

3,59 €

(59,83 € už 1 kg)

Su mokesčiais
Kiekis
Turime

Aprašymas

Karališko skonio arbata – medaus krūmo raudonosios ir žaliosios arbatų mišinys su uogomis ir žiedlapiais. Nuostabios spalvos, saldžiomis uogomis ir gėlėmis kvepianti arbata, jungianti vertingąsias žaliosios ir medaus krūmo arbatos savybes. Tinka bet kuriuo paros metu: ir ramiai popietei, ir linksmiems pasisėdėjimams.

Sudedamosios dalys: žalioji arbata, medaus krūmo arbata, aviečių gabaliukai (gliukozės sirupas, cukrus, avietės, emulsiklis E401), dygminai, rugiagėlės, kvapiosios medžiagos.

Rekomenduojame KARALIŠKĄ arbatą ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 1-2 šaukštelius (~3g) arbatos, užplikykite virintu, iki 80°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.

Prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo pateiktos nuotraukoje. Informacija, kurią pateikiame internetinėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio. Išsamesnė informacija pateikiama ant produkto pakuotės. Rekomenduojame vadovautis informacija, esančia ant produkto pakuotės.

Išsami prekės informacija
477158624091
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e