Visi geriausiai parduodami

Žalioji arbata su ženšeniu ir citrina 50g

477158624099

Gamintojas: UAB SKONIS IR KVAPAS

3,59 €

(44,88 € už 1 kg)

Su mokesčiais
Kiekis
Turime

Aprašymas

Žalioji arbata su jėgų teikiančiu ženšeniu ir gaiviu citrinos aromatu. Puodelis arbatos su ženšeniu švelniai pabudina visą organizmą, papildo jėgų ir energijos visai dienai, teikia žvalumo ir neleidžia apsnūsti.

Sudedamosios dalys: žalioji arbata, ženšenis 2,75%, citrinžolė, kvapiosios medžiagos, saulėgrąžų žiedlapiai, citrinos granulės (gliukozės sirupas (KVIEČIŲ), koncentruotos citrinų sultys, saldinti abrikosai, bulvių krakmolas, tirštiklis E 401, kvapioji medžiaga) 1%

Rekomenduojame arbatą su ŽENŠENIU ir CITRINA ruošti taip: į pašildytą puodelį įberkite 1-2 arbatinius šaukštelius arbatos, užplikykite virintu, iki 80°C atvėsintu vandeniu, ir palaikykite 3-5 min. Kad arbata neapkarstų, arbatlapius geriau išimti ar nukošti.

Prekės išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo pateiktos nuotraukoje. Informacija, kurią pateikiame internetinėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio. Išsamesnė informacija pateikiama ant produkto pakuotės. Rekomenduojame vadovautis informacija, esančia ant produkto pakuotės.

Išsami prekės informacija
477158624099
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e