

Kodas: 000000010565
Prekės ženklas: MON
Gamintojas: UAB S. Jurkus ir Partneriai
Kodas: 000000010613
Prekės ženklas: MON
Bulvės, kiaulienos šoninė. Gamintojas: UAB S. Jurkus ir partneriai
Kodas: 474288301761
Gamintojas: KOCH OU Kilmės šalis: ESTIJA Grynasis kiekis: 0,5l Alkoholio koncentracija 36% tūrio
Kodas: 474288301760
Gamintojas: KOCH OU Kilmės šalis: ESTIJA Grynasis kiekis: 0,2l Alkoholio koncentracija 36% tūrio
Kodas: 501032740601
Spalva: auksinė Kvapas: saldus, pasižymi vanilės, salyklo natomis Skonis: sodrus, jaučiamas grūdų saldumas, keptų obuolių, biskvito skonis, persipinantis su salyklo natomis Poskonis: labai ilgas, lengvas ir minkštas, jaučiamos saldžios vanilės bei salyklo natos
Kodas: 477003322992
Gamintojas: AB „MV GROUP Production“ Kilmės šalis: LIETUVA Grynasis kiekis: 0,7l
Kodas: 477004723019
Gamintojas: AB „MV GROUP PRODUCTION“ Kilmės šalis: LIETUVA Grynasis kiekis: 0,35L
Kodas: 501032765563
Tullamore Dew Xo Rum Cask Finish yra originalusis "Tullamore Dew" viskis, kurio brandinimas užbaigiamas pirmo pylimo (first-fill) statinėse, kuriose anksčiau buvo laikomas Karibų romas (Demerara). Iš šių statinių viskis įgauna saldžias tropinių vaisių ir šiltų prieskonių natas.
Kodas: 477003322740
Gamintojas: AB „MV GROUP PRODUCTION“ Kilmės šalis: LIETUVA Grynasis kiekis: 0,7L
Kodas: 477003322753
Gamintojas: AB STUMBRAS Kilmės šalis: LIETUVA Grynasis kiekis: 0,7l
Kodas: 475002151227
Žolynų trauktinės sudėtyje gausu žolelių (liepžiedžių, jonažolių, melisų, pipirmečiu, beržų pumpurų) ir prieskonių (gvazdikėlių, kvapiųjų pipirų, imbiero, cinamono, kardamono).
Kodas: 509987308979
„Jack Daniel“ distilerija yra oficialiai seniausia JAV viskio gamintoja, įregistruota 1866 m. Lynčburgo miestelyje, Tenesio valstijoje. Po distiliacijos viskis filtruojamas per cukrinio klevo anglį, taip suteikiant tik „Jack‘ui“ būdingą skonį.
Kodas: 477003322993
Gamintojas: AB „MV GROUP Production“ Kilmės šalis: LIETUVA Grynasis kiekis: 0,5l
Kodas: 501032700009
Jo sudėtyje net 25 aukštos kokybės salykliniai ir grūdų viskiai, kurie yra sumaišomi, kad sukurtų unikalų, sodrų, lengvai salstelėjusį skonį su aiškiu, švariu aromatu.