Visi geriausiai parduodami

Šunim Friskies Junior sausas 500g

599720451319

Kilmės šalis: VENGRIJA

Talpa: 0.500g

2,09 €

(4,18 € už 1 kg)

Su mokesčiais
Kiekis
Turime

Aprašymas

Jūsų namai tampa ypatingi dėl unikalaus jūsų šuns charakterio. Kad jūsų šuo būtų sveikas ir laimingas, ėdalas FRISKIES yra specialios sudėties, su visomis jai reikiamomis svarbiausiomis maisto medžiagomis. Ėdalu iš jos mėgstamų skonių asortimento šeriamas šuo jus stebins ir džiugins kasdien, ilgus metus!

Kadangi mylite savo šunį ir vertinate jo teikiamą džiaugsmą šeimai, pasirūpinkite, kad šuo visada būtų energingas, guvus ir gyvybingas! Daugiau nei 80 metų PURINA FRISKIES rūpinasi ištisomis šunų kartomis, padeda jiems būti linksmiems ir gyvybingiems. PURINA veterinarai ir mitybos specialistai sukūrė visaverčio ir gardaus ėdalo FRISKIES asortimentą, kuris suteikia jūsų šuniui visų vitaminų ir kitų reikalingų maistinių medžiagų. Ėdalo sudėtyje nėra pridėta dirbtinių dažiklių, aromatinių medžiagų ir konservantų.

APRAŠYMAS

Visavertis ėdalas šuniukams nuo 6 savaičių.

SUDEDAMOSIOS DALYS

Sudėtis: kruopos (visadaliai grūdai 55%), mėsa ir mėsos perdirbimo produktai (15%*), aliejai ir riebalai, daržovių perdirbimo produktai, daržovių baltymų ekstraktai, mineralai, daržovės (0,6 % dehidratuotų daržovių atitinka 4% daržovių),pienas ir pieno perdirbimo produktai(0,7% nugriebto preno miltelių,atitinka 4% nugriebto pieno kauliukų  formos kroketuose).

 

LAIKYMO SĄLYGOS

Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.

PAKUOTĖ

 0.500g

 išvaizda gali šiek tiek skirtis nuo pateiktos nuotraukoje. Informacija, kurią pateikiame internetinėje parduotuvėje, yra bendro pobūdžio. Išsamesnė informacija pateikiama ant produkto pakuotės. Rekomenduojame vadovautis informacija, esančia ant produkto pakuotės.

Išsami prekės informacija
599720451319
16 kitos prekės toje pačioje kategorijoje:

Sekite mus Facebook'e